Vinkelvarmere

Jeg hækler vinkelvarmere.

Min hjerne er en smule i betalingsstandsning, så små meditative håndarbejdsprojekter, der ikke kræver mange tanker, er min medicin lige nu. Mine hænder arbejder, mens jeg heler.

Og vinkelvarmerne er perfekte. De er enkle, nemme, fine og anvendelige.

Vinkelvarmere af Erika Brandt

Fakta:

Navn: Vinkelvarmere af Sidsel Sangild (eller Angle, som mønsteret heder på engelsk)

Garn: En tråd Blackhill Højlandsuld i farven ‘Rullesten’ fra Garnudsalg.

Nål: 3 mm

Noter: Det er et skønt mønster. På samme tid enkelt og fint, og så passer det til lige den garnrest og hæklenål, som du har ved hånden.

Mine Vinkelvarmere på Ravelry.

4 Replies to “Vinkelvarmere”

  1. Jeg har altid haft et lidt anstrengt forhold til hæklet beklædning, fordi jeg synes det nemt bliver tungt og klodset, men Sidsel er fantastisk til at kreere funktionelle og samtidig elegante designs. Vinkelvarmerne er et fint eksempel. Jeg må vist se at få lånt hendes bøger… – eller måske købe 😉

    1. Sådan har jeg også haft det, Benedicte, men ja, Sidsel har fået lavet nogle designs, der bare virker. I det her design stikker man hele tiden kun gennem den bagerste løkke, når man hækler. Det gør det færdige resultat væsentligt mindre klodset og bulet. 😉

      Hendes designs kan iøvrigt kigges på Ravelry, og hvis man kun har lyst til at prøve kræfter med en enkelt model eller to, kan man nøjes med at købe den opskrift. Jeg har kun købt opskriften på Vinkelvarmerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *