Update: Rockefeller

Min Rockefeller glider kun langsomt af pindene, til gengæld er jeg overordentligt glad for, hvordan den udvikler sig.

Som de, der kender mønsteret kan se, er jeg snart færdig med clue 3, hvor de hurtige nu er færdige med clue 4 og dermed hele sjalet.

Indtil videre har jeg fulgt opskriften, bortset fra at jeg strikker sjalet større, end Stephen West havde tænkt det. Jeg har før strikket hans Chadwick, og jeg synes generelt, at hans sjaler til den lille side. Jeg kan lide et sjal, som jeg kan putte mig i. Det skal være mere end bare en lille ting til halsen. 😉

Anyway, meningerne har været delte om det 4. clue. Og derfor har det faktisk været fint at være lidt bagefter. Jeg har kunnet lure, tage stilling, og der har også været tid til at jeg kunne ombestemme mig mere end én gang. Ingen ved endnu, hvilken vej vinden blæser, når jeg går i gang med den sidste del, men lige nu hælder jeg til den oprindelige opskrift, der dikterer striberne, som også Ulla har strikket dem.

Det der hele tiden får mig i tvivl er modifikationer som denne (rav link), hvor den mørke kant ved nakken, får lov at komme med ned på vingen. Det er også meget smukt, synes jeg.

2 Replies to “Update: Rockefeller”

  1. Jeg synes det ser lækkert ud.

    Efter min første skuffelse over sidste del har lagt sig, og jeg har set halsomviklede versioner af den oprindelige opskrift synes jeg faktisk den er rigtig fin.
    Jeg laver alligevel min egen version, og jeg har en fornemmelse af, at den bliver rigtig god – også selvom jeg er tilbage ved clue tre, der nu er blevet clue fire og kun indeholder noget i retning af syvhundredeotteogfirs masker. Der er altså langt fra den ene ende til den anden 🙂

    Jeg er absolut tilhænger af at fortsætte den brede retstrikkede farve A kant langs halsen. Jeg synes den binder de forskellige clues bedre sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *