Tirsdagsheld, flyvefisk og tangplader

Tænk sig, venlighed kan strække sig helt fra den ene side af kloden og til den anden. ‘Nogen’ har gået rundt i Tokyo og tænkt på mig. Nogen har fundet små gaver, som præcist passede til mig og sendt dem. Fra Tokyo til Sjelle.

Igår kom posten så med den uventede pakke. Mit hjerte slog et ekstra slag, da jeg så de smukke japanske tegn på den. Jeg vidste bare, at den ville indeholde små lækkerier, og se selv. Smukke japanske flyvefisk:

En meget japansk broderibog, om hvordan man broderer det perfekte korssting og massevis af meget små og meget søde motiver.

I pakken var også en pakke tangplader til sushi. Ifølge Momo smager de tangplader, der sælges i Japan nemlig ret meget anderledes end dem, som de eksporterer til fx. Europa. Jeg glæder mig til at smage forskellen.

Men nu vil jeg lige først sidde lidt og føle mig heldig. Og så vil jeg se, om jeg kan komme i tanke om nogle danske lækkerier, som jeg kan sende den anden vej. 🙂

3 Replies to “Tirsdagsheld, flyvefisk og tangplader”

  1. Sikke en dejlig pakke med fine ting. Uroen med fiskene er da helt vidunderlig. Man bliver bare glad af, at nogen har tænkt og gjort og sendt. Du er heldig. 🙂 Spændende hvad du finder og sender den modsatte vej. Det røber du lige ik? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *