Tirsdag, og så kun med én arm…

Det er usædvanligt koldt, mørkt og blæsende udenfor vinduerne idag. Det er en af de dage, hvor det er nemt at være glad for, at jeg er stået af ræset for en tid og faktisk ikke nødvendigvis skal ud af døren. Jeg husker kun alt for godt, hvor helt utroligt hårdt jeg til tider er blevet nødt til at sparke mig selv i r**** for at komme afsted og passe det der arbejdsliv.

Babyen vil gerne være på arm for tiden. Det er ok, det er også der, jeg helst vil have hende – tæt på hjertet. Jeg kan ikke strikke med en arm, så jeg sender en kærlig tanke til den søde Cirkusprinsesse, der sendte en stak fotoblade for at forsøde den sidste ventetid. På det tidspunkt vidste ingen, at baby Ellen havde aflyst den sidste ventetid, så nu kan jeg i stedet nyde bladene, når den lile tager en lile lur på armen.

Ahhh, tirsdag er varm, god og rolig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *