Små smukheder i glas og ramme

Egentlig er det længe siden, at jeg købte 4 artmoney fra Dorthe Bøtkers serie “Kulturarv”, men idag var dagen, hvor jeg endeligt fik sat (2 af) dem i ramme og hængt op.

Dorthe Bøtker kan noget med en spinkel, fin og alligevel kraftfuld streg. Hendes billeder har en tone, der gør mig godt. Hvis de var en melodi, ville den være rolig, lys og sprød.

Nu hænger de to hjorte på væggen i mit køkken, og jeg ved, at jeg vil blive en lille smule gladere, hver gang mit blik rammer dem. Jeg tror også, at de to andre skal hænge i køkkenet, men det kræver først en spand spartel, noget filt og en bøtte hvid maling. De hvide vægge arbejdes frem her kvadretmeter for kvadratmeter.

Hvordan tager man i øvrigt billeder af en ramme med glas uden at få sig selv med i spejlingen?

3 Replies to “Små smukheder i glas og ramme”

  1. Smukke billeder. Dem kan jeg godt forstå, at du nyder. Det med optageteknik og spejling? Fisk… 😉 Men jeg kunne også godt tænke mig løsningen. Refleksfrit glas? Så vidt jeg husker, er det bare lidt mat i det.
    God dag. 🙂

    1. Jeg må nok bare leve med genspejlinger, Katrine. Mon de professionelle piller glasset ud af rammerne?

      1. Hmmm det kunne jo tænkes. Spørger lige den fotograferende grafiker i reklamebranchen, som jeg kender. Ved lejlighed. Meget god konversationsåbner, ik? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *