Sensommer-morgen-smukhed

I morges skulle jeg møde til undersøgelse kl 8.00 på Skejby, og var derfor ude at køre tidligere, end jeg ellers er lige for tiden.

Faktisk havde jeg fuldstændigt glemt, hvor helt og aldeles fantastisk smukke sensommermorgener kan være. Hvor er jeg glad for at være blevet mindet om det.

Det er ren magi, når mosekonens bryg svøber sig om landskabet, mens morgensolen maler det hele i gyldne nuancer.

Imorges rakte kræfterne ikke til at tage billeder (jeg skulle møde fastende, hvilket lige gangede alle graviditetsgener med cirka 4 ;-)), så jeg flasher et billede fra september sidste år. Og så satser jeg på, at jeg en af dagene finder kræfter til at gå ud i morgensolen, gå en tur i det høje våde græs og få perlende spindelvæv i ansigtet i skoven. Uhh, det vil jeg gerne!

3 Replies to “Sensommer-morgen-smukhed”

  1. Skønt billede 🙂
    Jeg håber for dig at vi må få adskillige smukke sensommermorgener, så du kan få din lyst styret en dag der er energi til det. Det er sejt at skulle kæmpe med kvalme o.l. i så lang tid 🙁

    1. Åh, det håber jeg også! 🙂

      Det er sejt med ni måneder i hård fysisk modvind, men heldigvis ved jeg, at der venter et lille mirakel for enden af prøvelserne, så jeg holder ud ( nogle dage i bedre stil end andre). 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *