Pyhh, hvor er jeg lettet!

I sin tid, da den grønøjede knægt skulle i pasning for første gang, fik vi tilbudt en dagplejeplads, der ligger 40 km fra hvor vi bor. Og det vel at mærke i modsat retning af vores arbejdspladser. For lige at sætte prikken over i´et i dette fantastiske tilbud, passede dagplejerens tider heller ikke med vores arbejdstider.

Jeg var grædefærdig, kunne uanset hvordan jeg vendte og drejede fakta ikke finde på en løsning, der kunne fungere i hverdagen. Hvis vi sagde nej til tilbuddet, ville vi ryge helt ud af  køen, og der ville gå flere måneder, før vi kunne få et nyt tilbud.

Det var en umulig situation, og vi endte i en lang og opslidende kamp med pladsanvisningen. Breve blev skrevet til politikere og kommunale chefer, tårer blev grædt og negle bidt. Jeg måtte starte på arbejde med uafklaret pasningssituation. Fællesferien blev aflyst, og min mand passede knægten indtil tingene i 11. time løste sig, og vi fik tilbudt plads ved verdens bedste Lone, der kun bor omkring 5 km fra os.

Vi endte glade, meget glade for verdens bedste Lone i hvis hjerte, der mindst ligeså meget kærlighed, som små mennesker har brug for. Men selve forløbet med pladsanvisningen. Det sidder i mig endnu, og jeg har frygtet hvordan det skulle gå denne gang.

Idag fik jeg så mail om, at vi havde fået tilbudt en plads. Med rystende hænder fumlede jeg med mit Nem-Id for at komme ind og tjekke hvilken.

Og gæt engang: Vi (eller retteligt babyen) har fået plads ved verdens bedste Lone. Jeg er simpelthen så glad og så lettet. Tænk sig allerede nu at kunne få ro i maven, fordi jeg ved, at det bliver godt. Jeg ved, at jeg med god samvittighed kan vende tilbage til mit arbejde i efteråret, for babyen vil være i de bedste hænder. I hænderne af verdens bedste Lone. 😀

3 Replies to “Pyhh, hvor er jeg lettet!”

  1. Det betyder altså også virkelig meget, hvem og hvor wman skal aflevere de små. Ville jeg sige, hvis jeg kunne få kæben op fra bordet over, at i allerede nu ved hvor I skal aflevere den lille til EFTERÅRET??!! Det er godtnok ikke de vilkår der er her i København. Her hører vi gerne noget 14 dage over tid…

  2. Jeg bliver så glad på jeres vegne. Den rigtige dagplejer er guld værd.
    Vi havde en fantastisk dagplejer til den ældste og håbede på det bedste, da det blev yngstes tur.
    Vi kunne heldigvis ikke have fået bedre, og har hele vejen igennem været fuldt tilfredse med dagplejeordningen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *