Om solnedgange og et fjernsyn, der slog op

“Everyone should smile. Life really isn’t that serious. We make it hard. The sun rises. The sun sets. We just tend to complicate the process.”

DSC_0546

Vi har ikke længere tv. Det er ikke en politisk beslutning. Det sprang ligesom bare i luften en dag. På den måde bestemte det selv, at det ikke længere ville være en del af vores liv. Måske syntes selv fladskærmen, at det hele var blevet lidt for trivielt?

Det er en velsignelse.

Ubetinget.

Mine aftener har ændret sig. På de dage, hvor jeg kommer hjem fra mit arbejde og er allermest træt i mit hoved, er jeg begyndt at tage ud og se solen gå ned, når de mindste sover.

DSC_0543

Jeg går en tur eller sætter mig på en strand og tømmer hovedet for tanker.

At se solen forsvinde i horisonten sætter tingene i perspektiv. Det er en stor lettelse at sidde der og føle sig ubetydelig lille i det store billede.

___________________________________________

Forresten, og noget helt andet. Jeg søger medbloggere ovre på fællesbloggen. Kig derover, hvis du tænker, at det måske kunne være noget for dig. 🙂

One Reply to “Om solnedgange og et fjernsyn, der slog op”

  1. Det lyder skønt. Da vores fjernsyn døde skyndte vi os at købe et nyt. I mit hovede tror jeg muligheden for endelig at få en fladskærm i stedet for de gamle billederør helt overskyggede muligheden for ingenting 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *