Om selvbedrag og glæden ved at blogge

Ind imellem glemmer jeg, at jeg ikke kan “straffe mig” frem til resultater. Jeg glemmer, at jeg reagerer på slet skjulte trusler (også – og måske især dem – fra mig selv) med trods. Jeg er stædig som et æsel, når det kommer til det. Umulig at rokke og dermed også mere end almindeligt svær at danse med.

Jeg skal stryges med hårene, tages med det gode, og helst og gerne lege mig i mål. Og jeg skal blogge. For bloggen her er lige præcis min allerbedste legeplads.

Jeg blogger af lyst. Jeg blogger for sjov. Jeg blogger, fordi det giver så mega meget mere, end det tager. Jeg skal huske at give mig selv lov til at blogge. Så jeg er tilbage her på kanalen, uden selvudstedte restriktioner og regler. Tilbage med et smil!

Et lille undrende smil, for hvordan kunne jeg pludseligt glemme det?

 

2 Replies to “Om selvbedrag og glæden ved at blogge”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *