Om islandsk strik og spirende farveglæde…

Jeg har købt bogen ‘Islandsk strik’ og fik straks en uimodståelig trang til at få den rustikke, islandske uld på pindende.

Islandske kvinder skulle strikke en sweater om ugen – det kan denne danske kvinde også, når vi snakker så store pinde og en uge, hvor der er påskeferie. 😉

DSC_9289

Sweateren vokser hurtigt, og jeg er tilfreds med mit let konservative farvevalg.

DSC_9288

Men foråret bruser frem. Solen skinner på terrassen og med alt det grønne, der pipler frem, vækkes også min farveglæde. Jeg får lyst til at strikke modellen endnu engang. I de samme farver, men med den orange som den dominerende.

DSC_9293

Det overvejer jeg lige, mens jeg strikker endnu en pind. Lørdag er ikke til hurtige beslutninger. Den er til langsommelighed, strik og gode venners selskab… måske er den også lidt til bålmad og en god øl, hvis vi har lyst.

Lørdag er generøs og imødekommende. Jeg håber, at din lørdag viser sig lige så venlig. 🙂

10 Replies to “Om islandsk strik og spirende farveglæde…”

  1. Smukt, med den kraftige orange farveklat til naturfarverne. Det var aldrig gået i en trøje til mig, men jeg er sikker på, at den vil klæde dine farver. Jeg kan godt forstå, at du har lyst til en endnu vildere udgave. Det er den slags der sker, når foråret omsider banker på ;-D

    1. Tak. Ja, jeg får farvelyst… måske jeg faktisk ender med at springe ud i den vilde udgave også. 🙂

  2. Hej. Flotte farver!! Hvordan er sværhedsgraden på opskrifterne i bogen? Tror jeg skal have kigget lidt på den. Kh. Anna-Maj

      1. Åh, står med bogen i hånden. Tror jeg må ønske mig den i fødselsdagsgave. Når alligevel ikke at blive færdig med det jeg allerede har på pindene inden. 🙂

  3. Det er også en skøn bog. Jeg har bladret i den et par gange og satser på at biblioteket ligger inde med den inden længe.. bare for at bladre lidt mere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *