Om heldighed og lækker strik

Ind imellem er man bare så usigeligt heldig, at man står allerførst i køen, når den dygtige Hanne strikker striber. Det gjorde min mindste for nyligt.

Modellen hedder Sørøver Sally, og personligt håber jeg, at Hanne sætter mønsteret til salg, for Ellen kunne godt bruge en eller to mere af samme slags, og jeg ville rigtigt gerne strikke dem til hende. 😉

DSC_8921 (1)

DSC_8924

DSC_8942

Ellen er ikke nem med kjoler. De fleste har hun kun kortvarigt på, før de bliver krævet fjernet, og hun fortsætter festen i undertøj og strømpebukser. Men ikke denne her.

Den er strikket i den blødeste merino/bomulds blanding, og pasformen er helt perfekt. Så den kræsne dame er påklædt dagen lang med denne kjole, og det er også noget, som hendes mor sætter pris på her i vinterkulden.

3 Replies to “Om heldighed og lækker strik”

  1. Den klæ’r Ellen rigtig godt. Jeg er også vild med Sørøver Sally kjolen og håber, at Hanne får lavet opskriften. Jeg kender nemlig 2 prinsesser, som jeg gerne vil strikke den til

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *