Om en velkommen strikkepause lige midt i januar…

Januar er mange ting, og nu er den også halvbrugt, inden jeg næsten nåede at opdage, at den var kommet.

I aften skal jeg strikke sammen med en af min yndlingsdamer lige her. Det glæder jeg mig til, hvis du også trænger til en strikkepause lige midt i januar skal du også være velkommen.

DSC_2675

Jeg ved ikke, hvad jeg skal strikke, for jeg er ikke for 5-ører vedholdende i strikkehenseender for tiden. Det ville klæde mig at afslutte babytrøjen, men jeg har bare den der helt tåbelige trang til noget nyt. Nyt garn, nyt projekt.

Og heldigvis ved jeg, at Helle er leverigsdygtig indenfor den kategori. 😉

———

Forresten – og det er lige noget helt andet – er du velkommen til at kigge med ovre på den anden blog, den der handler mere om mad og natur. Der har jeg nemlig blogget om min opskrift på hummus, og den er ikke så præcis, til gengæld er den god! 😉

6 Replies to “Om en velkommen strikkepause lige midt i januar…”

  1. Håber du fandt på noget godt at strikke 🙂
    Tak for en lækker, anderledes hummusopskrift. Nu har jeg netop lavet en portion, men næste gang må jeg prøve med peberfrugt.

    1. Det gjorde jeg, Fiberfryd. Jeg kastede en hurtig, varm uldhue på pindene. Det er et projekt, jeg kan overskue lige nu. 😉

  2. Det lyder dejligt med en strikkepause midt i januar 🙂
    Datteren min lavede hummus i går. Det var godt, og heldigvis er der mere tilbage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *