Om at anerkende og pleje sin introverte side…

Jeg fandt yoga-retreatet, som jeg bloggede om forleden. Det er på samme tid så ualmindeligt dejligt, fristende og økonomisk over min grænse for, hvad jeg vil bruge på mig alene i en familie med mange andre medlemmer.

Jeg gik lidt og tænkte over det. Analyserede, hvad der var så tiltrækkende, mærkede efter inden i.

Jeg har brug for roen, stilheden, kontakten med naturen. Jeg har brug for at lade mine øjne hvile og lukke ørerne. For at kunne høre mine egne tanker og mærke mig selv.

Jeg tager til Island. Ikke på retreat, men for mig selv.

DSC_9209 (2)

Jeg ved ikke helt præcist hvornår (men snart), heller ikke præcist hvor eller hvordan jeg skal bo deroppe (gode råd modtages med kyshånd, jeg har aldrig været på Island før). Men jeg gør det, og jeg glæder mig usigeligt!

Min beslutning er truffet, og den er helt rigtig. Måske er jeg endelig blevet klar til at anerkende min introverte side, måske er jeg godt på vej til at begynde at passe på den og glæde mig over alt det, som den giver mig?

DSC_9214

Blomsterne på bordet har min mand fået, da han startede på sit nye arbejde i mandags. Han er ligeså ekstrovert, som jeg er introvert. For ham lyder en uge i stilhed på Island, som et mareridt af dimensioner. Vi er forskellige, og det er ok.

5 Replies to “Om at anerkende og pleje sin introverte side…”

  1. Roen og stilheden findes sikkert mange, mange steder på smukke Island, men jeg vil anbefale den fine lille by Vik på sydkysten. Den har en strand at gå langs, kig til gletsjer mellem tinderne og fine træhuse. Og den kan nås let og billigt med rutebilen fra Reykjavik og har udmærket hotel som ikke er dyrt.

  2. Dyrker også selv meditation når jeg skal koble af fra hverdagens stress og det kan klart anbefales. Naturen er også en god måde til at leve i nuet 🙂 Rigtig flot billede af blomsten btw.

    1. Det er jeg glad for, at du siger, Pernille. Jeg kæmper selv med sådan en indre stemme, som jeg ikke vil lade bestemme. Den siger, at ekstroverte ferieformer er mere socialt acceptable – jeg øver mig virkelig i at være ligeglad. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *