Babytæppet ‘Små Skridt’

Sørme så, om det ikke lykkedes mig at få de sidste detaljer på plads halvsent i går aftes. Så nu er det der simpelthen. Mønsteret på det lille, uldne tæppe. Helt ude i virkeligheden (eller… ahem, altså på det der internet, ikk´?), og hvis man har lyst, kan man købe mønsteret, og jeg er simpelthen så glad, fordi det blev så godt taget imod her på bloggen forleden. Tak for det! :-D

Her er tæppet strikket op i en blid mintgrøn og en energisk grøn-gul. I yndlingsgarnpusherens farveterminologi hedder farverne ‘Syrlig’ og ‘Lammeøre’, og garnet er Højlandsuld fra Garnudsalg.dk. Ulden er en fornøjelse at have på pindene, synes jeg, og kvaliteterne ved at strikke i uld til babyer overgåes i mine øjne ikke af noget andet materiale.

Hvis du har lyst, kan du se flere billeder lige her, hvor mønsteret også kan købes. Det er på Ravelry, og så vidt jeg ved, skulle det ikke give problemer selv, hvis du ikke er medlem, men sig lige til, hvis det driller.

8 comments

 1. Liselotte

  Det er bare så utroligt smukt, det lille tæppe. Jeg har heldigvis en i nærmeste kreds, som lige har proklameret, at hun venter en baby, så det er vist oplagt, at jeg må strikke et “Små Skridt” snart :-)

 2. Ditte

  Tillykke Erika; sikken et skønt og forfriskende anderledes babytæppe! Det er lidt ærgerligt at der ikke lige er småbørn på vej i min omgangskreds – men det kan jo komme. Det får lige et hjerte på Ravelry, så jeg kan huske det når tid kommer ;o)

 3. Heidi Boldsen

  Jeg har også en lille mand som elsker det tæppe og hans mor er også solgt , så smukt det er og mega dejligt .

 4. Gitte K

  Hvor ser det lækkert ud, et stort tillykke, syntes at det er helt vildt sejt når folk bare lige selv finder på og så samtidig vil dele med os andre.

 5. Ingerlise

  Har lige downloaded “små skridt”. Skal være oldemor for tredje gang til foråret og dette lille tæppe er så smukt, at jeg bare må lave det! Tak!

 6. Louise Schelde Jensen

  Det er sådan et skønt tæppe du har designet. Jeg har lige købt mønstret på Ravelry, og glæder mig meget til at sætte pindene i det. Har planer om at strikke det i mit eget plantefarvede garn – grå og gul. Tror det bliver super til den lillefis som vi venter os her i slutningen af januar.

  /Louise

 7. Pingback: Strikke-polygami | Lallibob

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>