Kræmmermarkeds-kagedåse-kærlighed – eller hvordan intet købestop bør være uden undtagelser…

Man laver ikke længere kagedåser som i gamle dage. Gedigne dåser, der både er smukke, solide og i praksis uopslidelige. Jeg har længe været på udkig efter nogle at supplere samlingen med, da der i småkagesæsonen hurtigt bliver fuldt hus.

Jeg har af en eller anden grund en særlig kærlighed til de lyse af slagsen, derfor sprang mit hjerte et lille slag over i ren kagedåse-glæde, da jeg øjnede disse til dagens kræmmermarked i Tønder.

Hele tre styks af den slags, som jeg allerbedst kan lide… og som jeg i den grad mangler. Sælgeren var heldigvis til at tale med, og det tog under 2 minutter fra jeg spottede dem, til vi trillede videre med dem alle tre under barnevognen.

Under de råhvide låg står navnene på henholdsvis fisk og blomster.

Skal man være sit selvbestaltede købestop utro, var dette den perfekte anledning. Jeg kommer til at smile hver gang, jeg ser dem.

5 Replies to “Kræmmermarkeds-kagedåse-kærlighed – eller hvordan intet købestop bør være uden undtagelser…”

  1. Nemlig! Fanatisk forsagelse er uudholdeligt 🙂 Fiskedåsen er et hyggeligt gensyn med en af min svigermors kagedåser, hun var en eminent dygtig småkagebager:)

  2. Hvor er de dog fine! Det er lige før jeg kan dufte kagerne også. Kokos, ingefær og lime blandet med kanel og nelliker..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *