Jeg ved hvor der findes et sted så skønt…

Det er nærmest lidt hemmeligt, for ikke mange ved, at dette skønne sted findes, men jeg deler gerne min hemmelighed med dig.

Jeg deler den gerne, for jeg ved, at de gerne vil have flere gæster, og jeg synes, at deres udstillinger i den grad fortjener at blive set. Faktisk tænker jeg, at stedet kunne være det bedste sted for et vinter-blog-træf, men det kan vi jo altid finde ud af senere.

(bær over med billedkvaliteten – jeg havde kun mit lille pocketcam med idag)

Og sidst men ikke mindst… 😀

Gaia Museum ligger i Randers og er et museum for outsider art. Dvs. kunst der ikke er lavet af kunstnere i den etablerede kunstverden, men istedet mennesker med nedsat funktionsevne. Nivauet er højt, rigtigt højt. Kunsten er kvalificeret udvalgt og udstillet, så den kommer til sin ret.

Jamen, hvad koster det da at besøge så fantastisk et sted, som man kun kan gå glad fra, tænker du måske? Og ved du hvad? Det er ganske gratis, og du må komme ligeså ofte, som du har lyst. Der ligger den dejligste cafe, hvor jeg spiste min frokost idag. Dagens ret 40 kr og 15 kr. for en økologisk sodavand. Jeg behøver vist ikke sige mere, for det fremgår ganske klart, at Gaia Museum og Café Gaia Papaya får mine varmeste anbefalinger. Fantastisk sted!

6 Replies to “Jeg ved hvor der findes et sted så skønt…”

    1. Ja ikke? De er strikket af en udviklingshæmmet fyr, der strikker, strikker og strikker…

  1. Jeg er vild med den slags kunst – og der er jo skøn inspiration til at lave en anderledes knagerække… 😉

  2. Nej hvor er de altså skønne 😉 Bliver sgu da helt misundelig over at det ikke er mig der har fundet på så sjove “objekter”. Dét sted må jeg osse besøge….når jeg ellers liiiige kommer til Randers.
    Tak for hintet 🙂

  3. Jeg arbejder faktisk lige ved siden af… Jeg tror jeg i løbet af næset uge vil kigge forbi, inden jeg kører hjem. Der er jo masser af finurlige ting at kigge på – og sikkert og til at blive inspireret af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *