Jeg prøver virkelig…

…at lade være med at tænke på Crème brulée.

Jeg messer indvendigt: “Lad nu være med at tænke på det. Ikke Crème brulée. Tænk på noget andet.”

Men det er som om min hjerne er gået i hak. Den vil ikke rigtigt videre til at tænke på andre ting, før den har fået den søde creme med karamelliseret sukker på toppen. Mon jeg lige skulle smutte i Brugsen efter pasteuriserede æggeblommer og fløde?

(Arkivbillede, desværre ;-))

2 comments

  1. Conny

    Og nu har du plantet tanken i mit hoved! Har også de små hjerteforme i skabet, de passer perfekt til blød creme med sprød top – men ingredienserne, dem mangler jeg. Til gengæld har jeg en invitation til fødselsdagskaffe i aften :)

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>