Instagram og #meraki

I går aftes opfordrede Trine alle til at vise noget på Instagram, som de havde lavet med sjæl, kærlighed og kreativitet. Hun opfordrede også til at tagge billederne #meraki, så vi let kunne finde hinandens. Jeg tjekkede lige før, der er nu 85 billeder mærket #meraki. Måske du også vil vise dit? Jeg vil i hvert fald gerne se.

Jeg kan desværre ikke finde ud af at linke til meraki-feedet, hvilket er ret ærgerligt, så jeg må nøjes med at opfordre dig til selv at gå ind og kigge via din smartphone, hvis du har lyst til at se. Du kan finde mig derinde under navnet erikazb, og hvis du ikke er på Instagram, kan du se mine billeder lige her.

Jeg elsker Instagram af mange grunde. Jeg elsker de små kig, som jeg får lige ind i andres menneskers hverdag. Nu elsker jeg det også for lege som den her.

Hvad jeg selv viste frem?

Jeg viste den lille stjernepude, som jeg efterhånden har lavet nogle stykker af. Du kan finde mine indlæg om stjernepuder her, her og her.

8 Replies to “Instagram og #meraki”

 1. Årh, men jeg lapper det i mig, skønne Erika. Det er så fedt at I gider lege – og jeg bliver vældig inspireret af alle de flotte billeder vi har fået lov til at se indtil videre 🙂
  Tusinde tak for linklove og Insta-sjov 🙂

 2. Jeg vil også lege med på Instagram!
  Har så bare langt om længe fundet ud af, at Instagram og HTC wildfire ikke vil lege sammen 🙁
  Hader begrænsninger…

  1. Det er simpelthen så ærgerligt, Tante T. Jeg håber, at nogen snart opfinder et smart program, så du også kan være med! 🙂

    1. Det kan være, Tante T. Personligt kunne jeg ikke leve uden min IPhone, men det er jo nærmest en religion, hvad man er til på det punkt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *