Hey fredag, kom bare an – vi skal nok finde ud af det os to

Et lysglimt, et brag, et tungt tæppe af regn og så har fredagen meldt sin ankomst.

Den virker grå og tung og umiddelbart ikke så venligt stemt, men det preller fuldstændigt af på mig.

Lige foran os står ferien og banker insisterende på. Idag er sidste dag med vækkeur. Fra imorgen behøver vi ikke længere pakke frugtposer og fylde drikkedunke. Vi behøver ikke huske, om der nu er nok skiftetøj i SFO´ens garderobe eller om det er idag, der er cykellege på skemaet.

Fra imorgen er der slet ikke noget skema. Fra imorgen er huset fyldt med liv og stemmer fra tidligt til sent. Fra imorgen er der mere tid til snak og grin end ellers.

Så fredag kan regne alt det den vil, den kan ikke skylle mit gode humør væk. Jeg svarer igen på regnen med levende lys, te og strik. Velkommen fredag, giv mig bare dit bedste brøl, jeg elsker dig alligevel.

Må din fredag også blive fyldt med glæde og udfordringerne prelle af som regndråberne på teltdugen.

Forresten kan du stadigt nå at hjælpe mig med at hjælpe andre lige her.

7 Replies to “Hey fredag, kom bare an – vi skal nok finde ud af det os to”

  1. Rigtig god sidste fredag inden ferien til jer. Her er det samme stemning. Stearinlys og stædighed gør bare dagen hyggelig og helt okay 🙂

    1. Det gør det nemlig, Liselotte. Stearinlys og stædighed kan i det hele taget bringe os langt i livet. God ferie også til dig og dine. 😀

  2. Er lige kommet hjem, glæden bobler i hele kroppen, ikke mindst efter at 600 glæde og forventningsfulde elever har sunget Ferie, Ferie.. Det bliver helt fantastisk, bare at skulle slappe af og være. Sikker nogle skønne farver du har på pindene, hvad strikker du?

    1. Skønt, skønt, skønt Gitte! Jeg strikker prøver på egne opskrifter, som jeg planlægger at udgive. Derfor det halv-hemmelighedsfulde foto, hvor garnnøglerne er i forgrunden og selve strikketøjet ikke rigtigt til at se. Når det hele er på plads lover jeg at vise en mangfoldighed af fotos af de forskellige modeller. 🙂

  3. jeg vil glæde mig til mangfoldigheden af billeder og opskrifter, men i mellemtiden vil jeg gerne vide hvilke farver det er du har i brug. Specielt den gule… Vil du løfte sløret for det ??

      1. tak skal du ha. Synes det er svært at bedømme farverne på skærmen, så det er rart at ha flere billeder at dømme ud fra..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *