Here comes the sun…

Solskinstid er også skyggetid for små sarte mennesker, så endeligt er det vejr til at flashe solhatten. 😀

Min lille pige er en bestemt lille dame, og derfor er Yvonne stilen lige noget for hende. Hatten kan dog også vendes, hvis vi skulle være i et mindre blomstrende og mere koralfarvet humør. 😉

Jeg har syet hatten efter dette gratis og meget, meget nemme mønster.

Jeg har fulgt mønsteret og blot isat et tittebånd i kanten af skyggen. Jeg byttede også lidt om på syinstruktionerne for at kunne sy mest muligt på maskine. Så jeg syede i princippet de to hatte helt færdigt, hvorefter jeg syede dem næsten hele vejen rundt, ret mod ret, rundt i kanten af skyggen, vendte… og sneg mig også til at køre det manglende stykke på maskinen.

Nemt, hurtigt… og så er der skygge. 😀

Hav en dejlig sommerdag!

8 Replies to “Here comes the sun…”

  1. Selv om dit indlæg er fra sidste sommer, sidder jeg og blivr meget imponeret af dine hatte. Du syr rigtig flot, og det er nogle totalt bedårende billeder du har taget af den lille engel med hatten på 😉

  2. Både hat og lillepige er jo fuldstændig bedårende <3 Jeg studser dog lidt over 'opskriften' som jo er på eng og indeholder tommer og yards … hvordan oversætter man nemmest det til dansk? Det er lidt svært for mig at gennemskue om der er en egentlig tommelfingerregel ift. at udregne hvad str ens barn bruger – kan du mon sige noget om det? Tak for en super dejlig og inspirerende blog du har 😀

    1. Hej Sofie, jeg googler mig altid frem… så er det ret let at finde ud af, hvor meget en inch eller en yard er. God fornøjelse. 🙂

  3. Jeg kan ikke finde opskriften via dit link. Har du det men liggende ?

    På forhånd mange tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *