Har jeg mon været for længe på barsel…

… når jeg i ramme alvor overvejer, om det mon er socialt acceptabelt at modtage gæster i nattøj? Har jeg mon fuldstændigt glemt almindelige sociale færdigheder, de mest basale sociale koder?

Der er en grund til, at kameraet sjældent er rettet i min retning. Der er nemlig andre i den her husstand, som ser væsentligt mere charmerende ud i det afslappede look, end jeg 😉

Hav en lækker tirsdag, nu vil jeg se, om jeg kan finde noget tøj, for jeg får snart skønt strikkende og storsnakkende selskab. 😀

8 Replies to “Har jeg mon været for længe på barsel…”

 1. Hihi man bliver måske lidt afslappet ved at være mest i de hjemlige omgivelser, men måske er det heller ikke nødvendigt at style up hver morgen? 🙂 Jeg elsker mit “hjemmetøj”; alt det afslappede tøj, som jeg har det bekvemt i, og som kan tåle lidt af hvert.
  Ha’ en dejlig, underholdende, snakkende og strikkende eftermiddag. 🙂

  1. Jeg bliver pænt afslappet, Katrine. Og nogen gange kan jeg blive helt i tvivl, om hvorvidt jeg kan omstille mig igen, når samfundet ligesom kræver, at jeg vender tilbage til det der arbejdsmarked på den anden side af barslen. 😉

 2. Det kommer vel an på, hvordan nattøjet ser ud 🙂

  Men det er vist meget naturligt at fokus flytter sig, når hverdagen rummer andet end det mere “normale” arbejdsliv. Hav en dejlig dag med masser af hygge – med eller uden nattøj 🙂

  1. Takker Pernille, dagen blev god og MED nattøj hele vejen igennem. Her er nattøj det samme som ammebluse og stribede, klassiske pyjamasbukser. Det er genialt tøj, synes jeg. 😀

 3. Poden og jeg bliver tit overrasket i vores One-Piece – og vores pink/lyserøde heldragter giver som regel anledning til store smil 😉

  Det er dog kun uventede gæster vi tager mod i den mundering (næsten).

 4. hej erika det er godt nok længe siden jeg har haft tid til at hoppe her forbi, og andre steder hvor vi færdes
  men jo jeg overvejer også seriøst tit om det er ok at modtage gæster i nattøj ! troede jeg var den eneste………ved så ikke om der er gået for meget barsel i mig eller der kommer for mange gæster herhjemme….må være det sidste, for giv mig ret, det ER da helt ok at modtage i nattøj ikk ? 🙂
  kh
  anette
  så er jeg på vej tilbage på nettet igen

  1. Hej Anette, hvor hyggeligt!!! Jeg kommer heller ikke så meget omkring, som jeg egentligt gerne ville. Og jo, det ER ok at modtage gæster i nattøj, fandt jeg ud af. Eller egentligt fandt jeg ikke ud af det, men jeg modtog gæster i nattøj, og det gik fint. 🙂
   Mange knus i din retning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *