Fiber-feber…

Jeg har holdt mig skindet længe og strikket af mit (pænt store og lækre) garnlager, så igår havde jeg givet mig selv lov til at hyggeshoppe lidt på Garnudsalg, der har nogle helt vilde fødselsdagstilbud for tiden.

Jeg kan godt se mig selv en lille smule udefra og tænker, at det er en smule pudsigt den store, store glæde jeg finder i lækre fibre. Jeg elsker det simpelthen!

Jeg byggede indkøbskurven op over en hel aften. Noget blev puttet i, mens andet blev sorteret fra… og noget nåede op og ned i kurven mange gange, før jeg klikkede køb. Jeg endte med et meget fornuftigt køb med basisfarver i store mængder og kun en lille smule pjank.

En af de ting, der endte med ikke at komme med i kurven, skulle måske alligevel have været med? For nu jager tanken mig om, hvordan mit nuværende rustrøde babystrik ville føles og se ud, hvis man strikkede en enkelt tråd af denne  Super Kid Mohair med? Men det er ok, der skal være noget til ønskesedlen, og det er jo snart jul, og jeg glæder, glæder, glæder mig til at modtage min egen før-julegave til mig selv. 😀

Orange Super Kid Mohair - billede lånt fra Garnudsalg.dk

 

 

2 Replies to “Fiber-feber…”

  1. Åh hvor jeg kender det. Egentlig ikke fordi jeg ser nye strikkeprojekter for mig, men bare fordi lækkert garn er så dejligt i sig selv. At jeg så også lider lidt af samlermani gør det ikke bedre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *