Farver, former og blogidentitet…

Min blog har stortset set ud, som den gør nu, siden jeg oprettede den for nogle år siden. Det er nok ikke en overdrivelse at sige, at jeg i den grad trænger til fornyelse.

Bloggen ændrer sig jo hen ad tiden, efterhånden som også livet, jeg lever, udvikler sig. Da jeg oprettede bloggen, var jeg meget optaget af kvinders vilkår på arbejdsmarkedet, hvilket selvfølgeligt afspejlede min egen frustration på området på netop det tidspunkt. Hen ad vejen ændrede fokus sig fra frustrationen og overlevelsesstrategier til mere fokus på åndehuller og fristeder. Jeg blev optaget af, hvad der giver mig energi og gør mig glad, og begyndte i den forbindelse blandt andet at fotografere og strikke mere. Senest har hormonelle udsving, graviditet og en snarlig kommende barsel sat sit præg på mit liv og dermed også på de ting, som optager mig, og som jeg har lyst til at skrive om.

Så bloggen ændrer sig hen ad vejen, og jeg har brug for at kunne ændre bloggens udseende tilsvarende, så jeg fortsat føler mig hjemme her på mit fristed.

Hurtigt stødte jeg dog ind i et par forhindringer udi blogdesign, idet jeg hverken er kode-klog eller grafisk begavet. Anyway, jeg roder lidt bag forsiden, surfer farvetemaer, og jeg tror snart, at jeg er klar til at forsøge mig med det første spæde forsøg udi et tema, der er mit. Det bliver sikkert ikke specielt imponerende, men det bliver mit helt eget, og mon ikke jeg bliver lidt bedre til det hen ad vejen?

Må jeg iøvrigt anbefale design seeds, når man som jeg er i farvevildrede og gerne vil blive klogere på, hvilke farver, jeg har lyst til netop nu?

4 Replies to “Farver, former og blogidentitet…”

  1. Jeg kan nu rigtig godt lide det her tema, men selvfølgelig skal du have det, så du føler dig hjemme. Spændende at se, hvad du kommer op med. God søndag.

    1. Jeg kan også rigtigt godt lide det her tema, Deborah. Jeg trænger bare til fornyelse. Nu forsøger jeg, og så må vi se, hvor vi ender. Jeg har før forsøgt og er endt her tilbage igen. 😉

      God søndag også til dig. 🙂

    1. Tak Kirsten, indtil videre tror jeg, at jeg er ved at indsnævre en farveholdning. Jeg er ret forelsket i farverne på billede 2 og 4 i indlægget, og jeg tror, jeg bibeholder den neutrale baggrund, som jeg har i dette theme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *