Er du sulten?

Jeg har en rigtig god og rigtig sej kollega. Hun er på den ene side helt utroligt glad for mad, og har på den anden side tabt rigtigt mange kilo de seneste par år. Hun hedder Gitte, og er bibliotekar i det campus, jeg arbejder, når jeg altså ikke lige har barsel.

Jeg tror ikke, at Gitte har et køkken. Jeg vil snarere kalde det et madværksted. Jeg har længe nydt at se billeder af og læse om Gittes kulinariske eksperimenter på Facebook, men det nye er, at nu kan du også få fingrene i opskrifterne og de mange tips og tricks. Gitte har nemlig startet bloggen “Noget i ovnen”, hvor hun deler rundhåndet ud.

Kig over til i Gittes nye univers, hvis du har lyst. Det vil gøre hende glad (og også dig glad, tror jeg).

One Reply to “Er du sulten?”

 1. Hvor er du sød Erika, selv gode og seje kollega!

  Tak for den fine fine anbefaling. Det var gode ord du sendte mig dér <3 <3

  Jeg håber at mange får lyst til at kigge med og måske også kommentere, bidrage med opskrifter eller?

  Det er skægt at blogge! Min side er lidt primitiv endnu, but I'm learning! 🙂

  Vi ses 🙂

  Gitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *