En vinder og lidt om konkurrencer

Jeg har de bedste læsere i verden. 1000 tak til jer alle for at tage jer tid til at skrive jeres mening om konkurrencer i mit kommentarfelt. Jeg har læst og tænkt over hver eneste en (også dem, som jeg ikke har nået at svare skriftligt her på bloggen), og jeg har også snakket med kloge mennesker IRL.

For det er rigtigt, hvad Marianne skriver, at jeg diskuterede en lignende problemstilling med hende en gang på Twitter. Dengang var det min egen blog, som jeg var bange for at reklamere for ved at poste links til indlæg på Twitter. Når jeg ser det på skrift nu, synes jeg, at det er helt skørt, at jeg har været så beskeden, at jeg var forbeholden over for at poste et link til noget, som jeg selv har skrevet. Så jeg har en tendens til over-beskedenhed og en tendens til at være over-påpasselig.

Så når I skriver, at det med konkurrencer aldrig må tage overhånd, kan jeg med ro i stemmen sige, at det gør det heller ikke. Jeg er nemlig typen, der får sagt nej til så meget, at jeg har større risiko for at sige for meget nej, end for lidt.

Når det er sagt, vil jeg også øve mig i at sige ja til det gode. Så når nogen fremover vil forkæle mig og jer med ting eller oplevelser, der er så skønne, at vi i den grad fortjener dem, vil jeg sige ja med ærlig stemme og rent hjerte. For det er da ubetinget fedt og god karma at kunne sende lækre ting og gode oplevelser videre ud i universet og lige ud i hænderne på jer, der læser med her. 🙂

Og nu til en vinder. Jeg havde gjort det svært for mig selv ved at diskutere i kommentarfeltet, så først måtte jeg lige lave en liste, hvor mine egne kommentarer var sorteret fra og alle deltagere kun var repræsenteret én gang.

Da det var gjort lod jeg Random.org agere Lykkens gudinde.

Ud for navn nr. 13 på min liste står Lines Linier. Tillykke Line, nu kan du invitere hele banden på pizzaer (du kan få 3×4 pizzaer for gavekortet), eller finde på noget andet. I hvert fald har du vundet en voucher på 500 kr til Groupon.dk.

Hav den dejligste lørdag allesammen! 😀

4 Replies to “En vinder og lidt om konkurrencer”

 1. Pludselig gik det op for mig, at jeg ikke har været indenom i over en uge. Det er lidt mærkeligt. Men det skal nu ikke afholde mig fra, at give mit besyv med.

  Jeg har haft det virkelig dårligt med konkurrencer eller giveaways, som de så ofte hedder. Min oplevelse var længe, at der ikke var meget givende over dem. Tvært imod. For at deltage, var min oplevelse mange steder, at det var nødvendigt at tilmelde og vedblive og love at figurere på lister og give afsenderen en mulighed for at se ud som en vældig læst blog. Ofte oplevede jeg endda, at det jeg kunne vinde, slet ikke kunne stå mål med alt det jeg skulle tilmelde mig for at måtte være med.
  For mig blev konkurrencer i blogregi lig med en jagt på faste læsere.
  Jeg tog mig selv i at blive forfærdelig irriteret over den form for bondefangeri, som blev min opfattelse. Men da jeg ikke gad at gå rundt og være irriteret, valgte jeg bare fra.

  Senere har jeg oplevet en ny form for giveaways. Konkurrencer af den slags, du lige har haft. Et ønske om at give noget væk, uden nødvendigvis at få noget igen. Jeg vil overhovedet ikke afvise de giver noget igen til giveren. Personligt føler jeg i hvert fald langt mere for ønsket om at glæde i forhold til ønsket om at få.

  Jeg har ikke noget problem med, at det der bliver givet væk ikke kommer fra giveren personligt. Jeg har heller ikke noget mod slet skjulte reklamer, når bare blogindehaveren kan stå inde for produktet. Når jeg som læser kan mærke bloggens ejermand et sted inde bag ved. Når jeg føler at produktet er noget, der er lagt tanker bag, hvorvidt skal figurere på bloggen eller ej.

  Så længe du selv kan stå inde for det, synes jeg du skal gøre, som du føler bedst 🙂

  1. Dejligt, at du har lyst til at give dit besyv med, Pernille.

   Jeg har haft samme oplevelse som dig med de der “et lod for kommentar, to lodder hvis du er fast læser og tre lodder hvis du kysser mine tæer” konkurrencer. Den type konkurrence kommer du aldrig til at se her. Punktum.

   Velkommen tilbage, og jeg glæder mig til at se din udgave af det 4. clue på Rockefeller. 😉

 2. Lige nu har jeg NO PROBLEMO med konkurrencer på din blog – tak til dig og random.org 🙂
  Yay, jeg skal have fundet på noget godt at bruge min voucher til!

  1. Dejligt, Line. 😀

   Men først skal du jo lige optræde på den smukkeste. Nøj, hvor jeg godt gad, at der stod Smukfest på min kalender den næste uges tid. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *