En lidt ærgerlig grund til selvforkælelse…

Garngalleriet lukker.

Forleden da jeg var en tur i Ry, kunne jeg ikke lade være med lige at kigge ind til ophørsudsalget, selvom jeg i princippet har udstyret mig selv med et midlertidigt garn-indkøbs-forbud. Forbuddet gælder kun indtil der igen kommer lidt mere omsætning i garnlageret herhjemme, hvilket sikkert sker samtidigt med at et bestemt lille menneske begynder at sove mere stabilt om natten. 😉

Anyway, jeg holdt mig ret meget i skindet og kom kun hjem med disse to smukke og ufatteligt bløde skeins i merino. Så nu går jeg og gramser og glædes over min lille skat af blødhed og farver på sådan en helt almindelig torsdag morgen.

Må din torsdag også tage blødt og farverigt imod dig. 🙂

2 Replies to “En lidt ærgerlig grund til selvforkælelse…”

  1. Sikke lækker garn.
    Det var også kommet med mig hjem 😉
    Man må have lidt smukt at kikke på og drømme om.

    Yt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *