En hurtig sommerkonkurrence

Jeg bliver indimellem tilbudt dette og hint af kække markedsføringstyper, der gerne vil forære ting væk gennem min blog.

Jeg har været lidt uafklaret, og derfor har jeg brugt mere tankekraft på at veje for og imod, end jeg egentligt gider. For i virkeligheden kommer jeg det ikke nærmere, før jeg spørger dem, som er fokus for mine overvejelser – og det er dig, der læser med her.

Hvad synes du? Synes du, at det er hammer irriterende med den type konkurrencer, eller vil du gerne have chancen for at vinde ting, som jeg tror er relevante for dig (jeg kommer aldrig til at bortlodde sejlersko eller pibetobak, men vil muligvis nok være lettere at overtale til at give kameratasker i godt design eller gode skønlitterære bøger plads her på bloggen).

Anyway, nu prøver jeg med en hurtig konkurrence, og for at være med skal du bare skrive din mening om ovenstående i kommentarfeltet. Skal jeg begynde at have konkurrencer i ny og næ eller vil du hellere, at jeg sparer dine øjne for det?

Det du kan vinde er en voucher på en værdi af 500 kr til Groupon. For den kan du lige nu fx. købe en sækkestolinvitere nogen ud at spise (hvis du bor i eller kommer forbi København) eller bruge den som et pænt tilskud til en tur til Berlin (det ville jeg nok gøre). Tilbuddene skifter hele tiden, så hvis der ikke er noget, der passer dig lige nu, kan du gemme den og holde øje med siden.

Hvis du ikke har nogen mening om konkurrencer, men gerne vil deltage alligevel, lægger du bare en kommentar lige her under indlægget. Jeg trækker lod mellem alle dem, der har kommenteret om en uge, altså fredag den 3. august.

Hvis du gerne vil have besked om eventuelle fremtidige konkurrencer, er du velkommen til at like min Facebookside, så lover jeg at give besked på Facebook også, men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen, og det forbedrer ikke dine vinderchancer 🙂

44 Replies to “En hurtig sommerkonkurrence”

 1. Jeg synes egentlig det er ok med konkurrencer og sponsorerede indlæg, så længe bloggen ikke kun består af det, men hvor personen bag fortsat skinner igennem.

  1. Jeg forsvinder helt sikkert aldrig herfra, Katrine. Og hvis der skal komme konkurrencer, skal der helt sikkert ikke komme mange af dem. 🙂

 2. Jeg synes at det er fint med dejlige gratis ting, hvis “prisen” er reklame/synlighed! MEN hvis det er noget med at give lov til at de forskellige firmaer så “køber” sig ret til at spame én ind i evigheden så er jeg ikke for. Så er de ikke for progressive er jeg for! Skøn dag til dig og familien <3

  1. Hej Karina, ingen spam her. Præmien er en simpel rabatkode, som giver dig 500 kr.s rabat på et køb ved Groupon. Du skal ikke fremover modtage deres nyhedsbreve eller andet. 🙂

 3. Elsker konkurrencer af den gode slags! Men Egentlig synes jeg, det er sært at finde en på din side. Altså en konkurrence, hvor formålet ikke er at stemme på et af dine skønne billeder, eller andre ting som er mere relateret til dig, dine interesser og det du blogger om 😉 For mig bliver det mere kommercielt med en konkurrence på din blog. Den er så hyggelig og hjertevarm – Synes den er dejlig lige som den er uden!
  Kender dog mig selv godt nok til at vide at jeg højst sandsynlig ville deltage i div. Konkurrencer, hvis de kom her på bloggen. Man lever vel altid i håbet om også at have held i “spil”.

  1. Ok, så du synes egentligt at bloggen er bedst uden konkurrencer, men ville blive fristet til at deltage, hvis de var der. Tak for din mening, point taken. 😉

 4. Hvis ikke det tager overhånd, synes jeg en konkurrence i ny og næ er okay. Synes du har en dejlig blog, og ville blive ked af det, hvis dine indlæg mere handlede om konkurrencer fremfor dine flotte billeder.

  1. Det kommer aldrig til at ske, Linda. Bloggen vil altid først og fremmest være min, hvor hovedvægten altid vil være på mine ord og mine billeder, som jeg deler ud af alene, fordi jeg synes, det er umanerligt dejligt. 🙂

 5. Konkurrencer er jo meget hyggelige – især når de er på en side, som man har tillid til. En balancegang ja – men den kan du helt sikkert finde 🙂

  1. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste, Malene, og jeg kan nemt garantere, at det ikke kommer til at blive meget. 🙂

 6. Jeg er meget delt i forhold til konkurrencer og reklame generelt. En enkelt i ny og næ er okay og jeg kan jo bare vælge at zappe videre hvis det ikke “behager” mig:) men jeg har også fravalgt et par blogge pga for mange reklamer. Men en enkelt her og nu hos dig er okay – og jeg vil gerne deltage:)

  1. Jeg vælger også selv fra, Oline, hvis tonen bliver for kommerciel. Bloggen her skal fortsat primært være mit helt eget vindue til verden. Så jeg vil være påpasselig, at det ikke bliver for meget, og jeg vil også vælge meget fra, så der kun kommer præmier, som jeg synes, er atraktive. 🙂

  1. Det er jeg glad for at høre, Gitte. For er der noget, jeg ikke vil, så er det at skræmme mine faste læsere bort. 🙂

 7. Så længe din blog har det samme indhold som hidtil, er en konkurrence hist og pist fint med mig – og jeg er sikker på, du nok skal sortere skidt fra kanel 🙂

 8. er egentlig helst fri, men bare det er noget du kan stå inde for, er det da ok. Og i sidste ende er det jo dig der bestemmer 🙂

  1. Det er det nemlig, altså mig der bestemmer. Det er en af de ting, som jeg rigtigt godt kan lide ved det her sted. 😉 Men derfor vil jeg nu gerne høre jer andres mening alligevel. 🙂

 9. Jeg syntes at det er helt fint med konkurrencer. Det kan være ret hyggeligt. Så længe det ikke tager overhånd og præger bloggen for meget, men en enkelt i ny og næ er da skønt 🙂

 10. Jeg synes egentlig, at det er ok med konkurrencer, hvor man kan vinde lidt lækkert. Om det er blogskriverindens egne produktioner eller noget andet. Men i samme stund gør det noget ved min indstilling, når der jævnligt bliver udbudt en del forskellige produkter, hvor det er så tydeligt, at det er reklame. Også selvom det er produkter, som passer til bloggens profil og “målgruppe”. Så balance er godt. 😉

  1. Det gør også noget ved mig, Katrine, det er derfor, jeg spørger. Fordi når nogen skriver til mig, og vil forære jer noget, så har jeg egentligt grundlæggende lyst til at give det videre, på den anden side… ja, jeg er stadigt i tvivl. 🙂

 11. Hmm… jeg vil nok hverken besøge dig mere eller mindre hvis du udlodder konkurrencer! Og deltage i dem, – jo naturligvis, hvis altså jeg er tiltrukket af gevinsten 🙂
  Så længe der kun skal en kommentar til at afgive et lod, -skal der “likes” flere steder og tilmeldes her og der, så står jeg af.
  Men vigtigst af alt, så hæfter jeg mig ved at du skriver “i ny og næ”, og at du er selektiv hvad angår præmier 🙂

  1. Jeg er helt klart selektiv, Tante T. Og eventuelle konkurrencer kommer aldrig til at fylde ret meget her. De vil blive sjældne og udvalgte, hvis de overhovedet kommer. 🙂

 12. Jeg kan nå det endnu, uden at blive kontaktet af: avissælgere, bogklubber, modemagasiner m.m. Juhu!!

 13. Jeg vil også gerne vinde, og er sikker på du nok skal finde et godt konkurrence niveau på bloggen uden det tager overhånd
  ( og hvis du skulle få kastet en masse fede præmier efte

 14. Hej jeg er sikker på du kan styre det med sikker hånd her på siden og at den ikke bliver ødelagt af det . og det ville også være synd for det er den fedeste blok du har 🙂

 15. Jeg ELSKER dig blog.. OG stopper ikke med at læse.. som Katrine også skriver så synes egentlig det er ok med konkurrencer og sponsorerede indlæg, så længe bloggen ikke kun består af det, men hvor personen bag fortsat skinner igennem…

 16. Jeg elsker at følge med i dine små syslerier og smukke fotos, men jeg ville blive overordentligt træt af det, og føle at du solgte ud, hvis du pludselig begyndte at reklamere for fodvortecreme med tilhørende mulighed for at vinde en tube f.eks. Jeg vælger blogs fra, som reklamerer skødesløst for alt, for jeg følger jo bloggen fordi jeg deler en interesse med skribenten. Jeg vil dog gerne vinde dit gavekort, så smid mit navn i puljen 😉

  Knus fra Ellen

 17. Så længe en blog ikke kun bliver til konkurrencer, men stadigvæk har sit fokus på bloggens oprindelige ide, så er jeg for. Og jeg er sikker på, at du godt kan styre den lille sag!

  Mette

 18. Jeg synes det samme som Ellen. Der er for mange blogs der ‘pludselig’ skriver om produkter helt uden for deres ellers fine fokusområde.
  Så nøjagtig som vi snakkede om med blogindlægene på twitter, så alt med måde (det var os der snakkede om det ik!?)

 19. Hej Erika 🙂
  Jeg er blevet fanget i konkurrence nettet en del gange. Men det har kun været i dem, hvor der har været en del gemte fælder i.
  Dem uden usynlige fælder i, har jeg ikke det mindste imod at deltage i!!
  🙂

 20. Hej Erika, jeg er fan af gratis ting, så kør på med konkurrencerne. Og sikke en dejlig blok du har fået lavet – det har jeg vidst aldrig fået sagt 🙂 kh, Anna

 21. Jeg deltager med glæde i din konkurrence og forstår slet ikke den snak med, at det ikke skulle være okay med konkurrencer. Hvis blogindehaveren har det fint med at skrive indlægget, kan relatere til produktet og glæde en læser med en fin gave, forstår jeg ærlig talt ikke, at de kan hidse nogen op eller devaluere bloggen som sådan. Synes man som læser ikke, at den givne konkurrence har interesse, er det jo ikke meget anderledes, end at der indimellem kan være helt almindelige indlæg, der siger en mindre end normalt. Lav endelig de konkurrencer, du finder sjove og spændende. Det ændrer Inter i forhold til min opfattelse af dig og din blog. Kh

 22. Jeg er lidt i tvivl… Konkurrencer er hyggelige – men kan også være lidt trælse og stressende. Har man nu husket at være med, og alt det der. Kan godt blive lidt træt af dem. Men en i ny og næ skader ikke nogen, og jeg er sikker på at du kan styre det og at din blog forbliver som den er nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *