Efter hyggelig inspiration…

Forleden var jeg så heldig, at blive inviteret hjem i Annes jomfrubur. Udover at Anne er det dejligste selskab, er det nemt at blive imponeret af hendes evne til at indrette sig.

Anne er typen, der laver et hus til et hjem. Hun skaber rum, som det er rart at være i. Rum, der giver én lyst til at trække benene op under sig, hive strikketøjet frem og dele hemmeligheder. Det er en evne, som jeg godt gad have lidt mere af selv.

Jeg er typen, der lidt glemmer, hvordan her ser ud. Dagene går, og rodet vokser, mens funktion langsomt men sikkert fortrænger den æstetik, der nok var tænkt ind i indretningen til at starte med.

Således har en af vores stuer i takt med hverdagenes gang og vores uendelige ombygning langsomt transmogriffet sig om fra stue til rode-gang, kedelig gennemgangs-rum. Ærgerligt! Sådan her så det ud tidligere idag (advarsel: uredigerede billeder af ren og skær virkelighed):

Nu har jeg så ryddet op (smart ikke? – den øvelse burde jeg nok gentage lidt oftere ;-)) og forsøgt at tilføre rummet lidt ‘Anne’, og jeg indrømmer blankt, at jeg ikke er den bedste til det. Men jeg tror da alligevel, at det lykkedes mig at skabe en ny yndlingsplet, og det er jo ikke så tosset igen. 🙂

Sådan her ser der ud nu – se lige gennem fingre med, at jeg endnu ikke har fået flyttet lampen og ryddet op på S-reolen.

Måske jeg skulle prøve et rum mere, når den værste ømhed i overarmene lige har lagt sig? 😀

…og lige et lille NB, hvis en enkelt tyveknægt læser med her. Jeg har en nabo med jagttegn. Det er sket en enkelt gang, at han spontant affyrede riflen i forbindelse med et indbrud. Nu ved jeg jo ikke med sikkerhed, hvad han sigtede efter, men heldigvis ramte han ikke noget. Alligevel er det nok ikke lige i dette nabolag, jeg ville forsøge mig, hvis jeg gik i indbrudstanker. 😉

4 Replies to “Efter hyggelig inspiration…”

    1. Tak Pernille. Det er lige at tage sig sammen til det… og huske at SE sit eget hjem. Det vil jeg øve mig på at gøre lidt mere. 🙂

    1. Tak Anne, jeg vil meget gerne have din hjælp. Huset her er så stort, at der nemt kommer “ubeboede” pletter, ligesom stuen her var blevet det. Men det er bare så meget rarere at være i, når der virker beboet og hjemligt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *