DIY Julehjerter til ørerne

Hvis ørerne også skal pyntes er her en meget nem og billig måde, du kan gøre det selv på. Vi har brugt strimler fra Søstrenes Paper Quilling sæt, der er mange flotte farver (du kan se farverne her ved Karen), men du kan også bruge alle mulige andre papirstrimler skåret i ca. 4-5 mm bredde. Man kan også bruge det gammeldags tynde gavebånd.

Vi har også brugt ørehængere (altså jeg kan ikke huske, hvad de hedder rigtigt) fra Panduro. Jeg tror de koster ca. 30-40 kr for 10 stk.

Først tager du 4 strimler, 2 i hver farve.

Du starter ligesom, når du skal flette en stjerne…

Når du har strammet til, ser det sådan ud…

En efter en løfter du den øverste strimmel henover det flettede. Kør i retning rundt om uret. Den sidste strimmel foldes henover første strimmel og nedunder anden strimmel, som vist på billedet. Det er stadigt ligesom, når du starterpå en flettet julestjerne.

Nu tager du den strimmel, som du kan se på billedet, bøjer fremover mod dig selv og ind under strimlen i det flettede. Du strammer til så det passer med den første bue på hjertet.

Nr 2 strimmel kan ikke komme hele vejen gennem det flettede. Derfor folder du den henover som vist på billedet, klipper den af, der hvor den stiplede streg er, giver den evt en lille klat med en limstift og putter den ned i den flettede. Nu er første bue på hjertet færdig.

Så laver du nummer 2 bue på samme måde…

Nu ser dit hjerte sådan ud, og du mangler kun at klippe de lange strimler af, fæstne de løse ender med en limstift, prikke et hul med en nål og sætte den på en “ørehænger”…

Så er du klar til at ramme julemåneden med julehjerter i ørene. 🙂

 

…og man kan selvfølgelig gøre det samme med stjerner…

9 Replies to “DIY Julehjerter til ørerne”

  1. Åååhr hvad, de er jo sindsygt søde!!

    Og du tog billeder MENS du flettede…damn der er nogle der har lidt overskud! 😉

    1. Overskuddet er vist meget glimtvis her på matriklen, men jeg hyggede mig faktisk med de små banditter der. 😉

  2. De er så fine, virkelig delikate og lette – og meget julede på en rigtig varm måde. Jeg har desværre ikke huller i ørerne, men ellers ville jeg godt eje et par og med glæde betale for dem. Men det kan være jeg laver et par som gave og kalder dem… thinkingspace-hjerter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *