Billetter i hus – nu glæder jeg mig…

Jeg ved af erfaring, at Niels Hausgaard skiller vandene. Enten elsker man den lune, underspillede facon eller også, provokeres man af den. Personligt elsker jeg den højt og vedholdende – og heldigvis er manden enig.

Vi har set ham en gang før, og der gik jeg og smilede og smågnækkede i dagene derefter. Jeg håber på det samme denne gang, for nu har jeg sikret os billetter først i det nye år, og jeg er begyndt at glæde mig.

 

4 Replies to “Billetter i hus – nu glæder jeg mig…”

  1. Jeg synes han var røv kedelig før i tiden. Indtil en kæreste tvangsindlagde mig, til at høre ordentligt efter, da et af hans shows blev vist i TV. Siden har jeg elsket ham 😉

  2. Ihhh, jeg prøvede lige at købe billetter. De er allerede væk. I hvert fald hvis man gerne vil sidde ved siden af hinanden. Rigtig god fornøjelse. Til den tid! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *