Barcelona, efterårsforkælelse og en enkelt ny kjole… eller to…

Sommeren passerede hurtigere end et suk. Arbejdslivet vendte tilbage, og septembers klare luft er en realitet.

Jeg elsker begge faktisk. Arbejdslivet og jeg er ganske vist i det, der på Facebook ville hedde ‘et kompliceret forhold’, men hverdagen er fin. Og det samme er september.

I næste uge er jeg så megaheldig at få lov til at lave et oplæg sammen med gode kolleger på en konference i Barcelona. Det bliver på samme tid helt fantastisk spændende og pænt skræmmende, for jeg er uøvet og usikker på engelsk.

Jeg er nervøs, og havde netop bevilget mig selv lov til lidt trøsteshopping, da esprit.dk inviterede mig til at kigge ind i deres webshop. Jeg undskylder, men kunne ikke stå i mod, så her er, hvad jeg har fundet.

Fristelser fra Esprit.dk

Og jeg kunne endda finde på at supplere lidt fra HM:

Fristelser fra HM

Jeg ved jo i virkeligheden godt, at en ny kjole hverken gør til eller fra, når jeg står på konferencen og skal præsentere mine beskedne (men spændende!) forskningsresultater.

Men bagefter, ikke? Der skal jeg ånde lettet op, spise tapas, drikke venlig rødvin og bare trække Barcelona helt ind. Det glæder jeg mig til, og der, lige der kommer en enkelt ny kjole eller to helt til sin ret, er jeg sikker på.

PS. Jeg bliver i øvrigt i Barcelona weekenden over, så turisttips, insiderviden etc. modtages med kyshånd og god karma i kommentarfeltet.

Sponsoreret indlæg

3 Replies to “Barcelona, efterårsforkælelse og en enkelt ny kjole… eller to…”

  1. Barcelona. Dejlig by. God tur.

    Det er alt for længe siden mit sidste besøg, jeg husker det egentlig kun svagt, husker meget bedre dengang på HF, da den meget unge og helt nye spansklærer arrangerede en tur med det meste af spanskholdet og lidt til, for at fylde ud.
    Vi vandrede den gamle bydel tynd, så Gaudi, Sagrada Familia og museerne for både Dali og Picasso. Men mest havde vi bare skønne dage sammen 🙂

    1. Du har ret, Pernille. Jeg kom kun lige i går, og jeg er allerede totalt forelsket. Her er lunt og dejligt, fuld af liv og stemningen er skøn, skøn. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *