At være god ved sig selv…

… er ikke helt så nemt at huske, som det burde være. Jeg har derfor bestemt mig for at notere på bloggen, hvordan jeg er god ved mig selv hver dag. At gøre noget godt for mig selv en gang om dagen, var et løfte, jeg gav mig selv i sidste uge – og det er allerede ved at udvikle sig til en udfordring…

Indtil videre:

Fredag gik jeg tur i Århus. Jeg købte en smuk ravring (billede kommer, når ringen kommer), der skal minde mig om mit løfte til mig selv. Jeg købte godt brød ved Emmerys og en Stress Less juice ved Joe & the juice. Dejlig tur – dejlig dag!

Lørdag gav jeg mig selv lov til at blive hjemme og sy tasker og se tøsefilm med min ældste datter, istedet for at gå til den fest, som jeg var inviteret til. God beslutning – dejlig dag!

Søndag gav jeg mig selv en tur i varmtvandsbassinet med yngstemanden. Det tæller måske ikke helt som ren selvforkælelse… Hmmm, men det var nu dejligt alligevel!

Mandag, gåtur i Randers, indkøbte nyt (stærkt tiltrængt) undertøj og ynglingsthe (pt. grøn the med lakridsrod)… overvejer nu at slutte dagen af med et dampende karbad.

Hvad gør du for at drage omsorg for dig selv? Hvad gør du kun for din egen skyld?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *