At flytte ind på sin nye blog…

Denne blog er et forsøg på at skabe lidt plads til mine tanker.

Det er som om at pladsen til at tænke frit og uhindret hen ad vejen, langsomt er blevet formindsket. Jeg tænker dagligt på mine børn, min mand, mit arbejde (alt for meget på mit arbejde) og langsomt, langsomt er der blevet mindre og mindre plads til de tanker, jeg tænker, bare fordi jeg er mig.Tanker der rodfælder sig i mig og ikke i moderskab, ægteskab, arbejdsliv eller alt det andet, der hører med til et liv for en dansk kvinde på thirty-something.

Jeg vil gerne bruge pladsen her til at tænke de skægge, skæve og skøre tanker, til at huske hvad jeg er vild med og hvorfor. Måske med tiden kan jeg på denne måde blive mere tro overfor mig selv også IRL. Jeg ved det ikke, men jeg håber det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *