Åh, at være i godt selskab…

Igår hankede jeg op i den store mave og vraltede i retnng af Horsens, hvor jeg vidste, at selskabet ville være godt.

Jeg får set alt for meget til mit eget hus indefra for tiden, så jeg har næsten ikke ord for, hvor dejligt det var at komme ud – og jeg var da sådan set heller ikke til at drive hjem igen, da jeg først var kommet afsted. 😉

Aftenen sluttede kl. ca. 2.30, da min skønne veninde Lene og jeg (efter at være blevet smidt ud af lukkeklart personale på først Gran og siden McD), liiiige havde vendt verdenssituationen en ekstra gang på p-pladsen udenfor McD.

Idag skal reststitueres, benene skal op og sjælen skal varmes ved tanken om, hvor heldig jeg er at have så mange skønne givende mennesker i mit liv.

2 Replies to “Åh, at være i godt selskab…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *