Agda og farven lilla

Jeg strikker uldent i lilla.

Mindstebarnet er startet i børnehave, og jeg prøver at kompensere for kulden og de voldsomme omvæltninger med uldent strik i rå mængder. Pigebarnet bestemmer farven, der er lilla, lilla og lilla. Moderen bestemmer materialerne, der er uldne, bløde og lette. Modellen er Agda fra Warm Knit for Cool Kids af Susie Haumann

Processed with VSCOcam with c3 preset

Processed with VSCOcam with c3 preset

Processed with VSCOcam with c3 preset

Det lilla garn har jeg købt af Karen, og nu kan jeg skiseme ikke huske, hvad det var for noget, og det er sat sammen med en rest Silk Kid Mohair fra lageret. Den vejer ikke mange gram, den lille hue, men den er blød som en sky og kan varme et lille hoved i efterårets regn og rusk.

Nå ja, og billederne er taget med min telefon, og måske jeg lige skal øve mig lidt mere med det. Jeg eksperimenterer med, om jeg får blogget mere, hvis jeg tager billederne med telefonen – det er et forsøg værd.

6 Replies to “Agda og farven lilla”

  1. Jeg har lige opdaget din blog og hold da fast hvor tager du smukke billeder! Jeg er selv begyndt at fotografere (og blogge) for nogle måneder siden og her er da virkelig noget at lære af 🙂 Jeg har tilmeldt mig på blog-lovin så jeg husker dig 🙂
    Tak for kigget
    Hilsen Lisbet

  2. På billederne er det jo bare en hue, men sammenlignet med dit øjebliksbillede, bliver den helt fantastisk. Jeg er vild med de store flapper og Ellens øjne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *