About

Evigt jonglerende, kommunikerende og lettere nusset og uglet mangemor i slutningen af  30´erne med et overskud af ord og billeder.

Jeg bor i en gammel Villa Villekulla-agtig købmandsgård, et større cirkus under konstant ombygning, omrokering, omorganisering fyldt med børn i alderen fra baby krudtugle til teenager, et par fuldfede dovne hankatte, manden og undertegnede.

Pt. er jeg på barsel med mit fjerde barn og genoplever i den forbindelse alt det magiske, men også alt det udfordrende ved at blive mor endnu engang.

Arbejdsmæssigt bruger jeg mit hoved på den logiske-tænke-måde, derfor øver jeg mig primært i min fritid på at bruge andre sider af mig selv. Jeg dyrker æstetikken gennem fotografi – jeg ses efterhånden sjældent uden mit kamera i hånden. Og jeg er en passioneret og garnelskende luksusstrikker, der nyder at have smukke, rene fibre på pindene.

Oprindeligt oprettede jeg bloggen, fordi jeg havde brug for en tænkeplads, der ene og alene var min. Hen ad vejen er den så vokset til noget lidt andet, og i dag er den en hverdagsblog med plads til lidt af det hele, men især alt det, der er mig, og som gør mig glad.

Hvis du kigger forbi, er du velkommen til at lægge en kommentar. Jeg svarer alle, så vidt det er muligt (tiden kan indimellem komme til at mangle). Jeg er nemlig nysgerrig og social af natur, så jeg vil også meget gerne høre om dig. 🙂

18 Replies to “About”

 1. Hej
  Tak for fin kommentar på min blog. Måtte lige snuse hos dig – rigtig dejlig blog, så jeg har skyndsomst meldt mig som fast læser, så jeg husker at kigge forbi. God påske. A.

  1. Hej Marie Louise – og velkommen til! 🙂

   Jeg bruger et Nikon D300 – og så efterbehandler jeg (nogen gange) i programmet Aperture.
   Mit Nikon er efterhånden en aldrende model, men jeg er meget, meget glad for det.

   /Erika 🙂

 2. Hvilken vidunderlig “ren”, smagfuld og æstetisk blog. Det er de skønneste blomsterbilleder, jeg har set – de giver ro i sjælen.

  Du skulle udgive dem på en eller anden måde. Det er jo kunst! Bedste hilsener, Nille

  1. Af hjertet tak, Nille. Jeg bliver helt forlegen og glad over din søde kommentar. 🙂

   Velkommen til, og god weekend!

 3. Hej
  I alle dine fine kreationer er jeg faldet over Clara vesten (2011), den er da fantastisk. Kan du fortælle mig hvor jeg kan købe opskriften?
  Vh Mette

 4. Drømmer om sådan et par babyboots til vores søn, som du har hæklet.
  MEN kan ikke finde opskriften når jeg går ind på dit link til “monpetitviolon”….
  Please hjælp mig hurtigt, da det jo er nu her i kulden han har brug for de <3
  Mvh Mette

 5. Herlig blog! Er helt pjattet med den hjemmesyede bredskyggede vendbare solhat som du har kreeret. Kan man evt. bestille en (eller to) magen til og få den/dem tilsendt?
  Med venlig hilsen Tanja

 6. Hej.
  Du skriver lidt om Højer Antik.
  Kan du evt sende mig deres adresse og Tlf nr, så vil jeg blive rigtig glad.
  Det ligner et sted med mange spændende ting.
  Mvh
  Jess

 7. hej 🙂

  HAr fået inspiration fra din side med dåbs invitationer.. og jeg kæmper og kæmper men kan ikke få udskrevet på mine manillamærker??! hvordan instillede du din printer til dem?¨

  mange hilsner
  Betina Mølgaard

  1. Kære Betina, det er tre år siden. Det kan jeg desværre ikke huske. Måske et kopicenter kan hjælpe dig? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *