19. december – noget om glemsomhed, elendigt net og så selvfølgelig den sidste onsdagsgarngave

Der er altid flere muligheder, når noget smutter og en ny situation opstår. Således også i dag, hvor jeg grundet glemsomhed pludseligt har det bedste af et helt land mellem min computer og jeg.

Jeg vælger at gøre det nemt for mig selv, tage det som et tegn på, at det er tid til at kigge lidt væk fra skærmen, og det vil jeg så gøre. Lige nu tapper jeg på en lille touch screen. Det er omstændeligt og tålmodigheden rækker ikke. Derfor bliver der ikke trukket nogle vindere idag. Det gør jeg istedet på lørdag, hvor jeg er genforenet med et ordentligt tastatur. 😉

Men du skal nu ikke snydes for en garngave. Jeg har taget billedet med min IPad i lidt tvivlsom belysning, men jeg håber, at det fremgår, at det er skønne sager med god uld. Der er to tørklæde-kits på højkant. Det ene er Kvadrat fra Ellen Holm – det andet er et kædetørklæde af AG. Begge sponsorerede af Garn10.

20121219-193159.jpg

Hertil smider jeg selv tre styks af mit mønster til babytæppet ‘Små Skridt’ med i puljen, hvis du skulle have lyst til et tofarvet stykke babystrik. 🙂

Jeg ville gerne have sat et billede ind af tæppet her, men mit net driller helt vildt, så du må forfølge linket herover, hvis du gerne vil se, hvordan tæppet ser ud. 😉

Anyway, skriv herunder hvilken/hvilke gaver du gerne vil vinde, hvis du har lyst til at være med… Og så skrives vi ved lørdag, hvor den allersidste adventsgave kommer på, og jeg trækker vindere til disse samt sidste søndags gaver.

Hav det dejligt, jeg vil lade min tvivlsomme netforbindelse være og koncentrere mig om medier, hvor jeg går mere klart igennem. 😉

55 Replies to “19. december – noget om glemsomhed, elendigt net og så selvfølgelig den sidste onsdagsgarngave”

 1. Jeg er helt vild med “små skridt” så det kunne jeg godt tænke mig at vinde.
  Min 4-årige datter har fattet stor kærlighed for Malabrigo-garnet, så det er ikke sikkert jeg får lov at strikke sjal af det. “Det er så blødt på min hud, mor” siger hun.

 2. Jeg trænger sådan til et lille lækkert stykke strik, som tørklædet.
  Så må jeg handle hos dig, når jeg forhåbentlig får brug for babytæppe 🙂

 3. Jeg er altid med på muligheden for at prøve nye strikkeopskrifter – så jeg er både interesseret i at vinde opskriften på “Små skridt” og et tørklædekit.

 4. Hej Erika. Det er kun den ene pakke der Ellen Holm. Den anden pakke er et lille tørklæde af ringe som Ag har lavet. Mvh og god jul Helle Garn10

  1. Tak fordi du lige gør opmærksom på det, Helle. Det havde jeg ikke set. Jeg har rettet indlægget. God jul også til dig og dine. 🙂

 5. Jeg vil også gerne være med i denne konkurrence. Jeg synes alle gaver man kan vinde i dag lyder skønne så jeg er med i hele baduljen 🙂
  God Jul
  Maja

 6. Jeg vil meget gerne vinde tørklædekittet – med Små skridt på andenpladsen. Håber det snart går bedre med nettet!

 7. Opskrift på babytæppet “små skridt” ville glæde mig, – og dermed også andre… 🙂

 8. Jeg har netop taget de første små skridt ud i projekt baby, jeg er faktisk nået ca 11 ud af 40 skridt, så ‘små skridt’ vil være den perfekte gevinst her <3 jeg vil elske at klæde vores baby i smukt strik 🙂

 9. jeg kan slet vælge mellem de skønne gaver vinder jeg vælger du glædelig jul alle sammen 🙂
  Anni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *